Over ons

Gelegen in het Westland vindt  u ons biologisch glastuinbouwbedrijf Be-leaf. Op een oppervlakte van bijna 2 hectare telen wij, Siete en Marlies Neef, samen met onze enthousiaste medewerkers  een mooie variatie aan jonge bladgewassen in diverse kleuren, bladvormen en smaken.

In 2001 zijn wij, na 25 jaar in de verpakking van conventionele gesneden groenten, een kleine snijderij in biologische producten begonnen. Uit ervaring weten wij dus, ‘hoe verser hoe beter.’ Omdat in de beginjaren een goede biologische kwaliteit soms lastig te krijgen was zijn wij in 2003 zelf biologische bladgewassen gaan telen in onze kas achter de Westlandse duinen. Deze teelt is inmiddels uitgegroeid tot de basis van ons bedrijf.

Onze missie en tevens passie is om een ‘ Jong, fris, en …. natuurlijk… LEKKER! product te leveren. Ons assortiment biologische bladgewassen is zorgvuldig samengesteld en iedere soort heeft zijn eigen  verrassende invloed op onze zintuigen wat betreft smaak, geur, gevoel en uitstraling. Op dit moment telen wij onder andere de kruidachtige rucola, diverse mild smakende babyleafsoorten, veldsla, red chard en babyspinazie. Daarnaast behoren ook radijs en bladselderij tot ons assortiment. Speciaal voor onze huisverkoop en webwinkel telen wij daarnaast op kleine schaal een mooie variëteit aan tomaten, courgettes, aubergines, komkommer, bonen, pompoenen en nog veel meer overheerlijke biologische groenten.