Kwaliteit en certificeringen 

Alle groenten die door ons worden geteeld zijn 100% biologisch en volledig traceerbaar. Het gehele proces wordt gecontroleerd om de kwaliteit en voedselveiligheid van onze groenten te kunnen waarborgen.

Skal

Skal Biocontrole zet zich als toezichthouder in voor aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten in Nederland. Bedrijven die zich houden aan de voorgeschreven regelgeving die door de Europese overheid worden bepaald, mogen het EKO-keurmerk voeren op hun producten. Be-leaf voldoet aan deze eisen en garandeert met de certificering van Skal dat u er op kunt vertrouwen dat onze biologische groenten ook echt biologisch zijn.

Global GAP

De kwaliteit en voedselveiligheid van onze groenten worden gegarandeerd door de Global GAP certificering. Deze wereldwijd erkende certificering laat zien dat bij Be-leaf de groenten op een verantwoorde manier tot stand zijn gekomen. Naast voedselveiligheid en het beperken van de vervuilende invloed op het milieu, neemt de gezondheid, het welzijn en de veiligheid van onze medewerkers een belangrijke plaats in.

Certificaten 

Hier kunt u de certificaten van ons biologisch teeltbedrijf Be-leaf downloaden:

  • Eko-certificaat Be-leaf
  • Global-GAP certificaat Be-leaf