Onze doelgroep

Groothandel, supermarkt, speciaalzaak, horeca, iedere klant is bij ons welkom. Of het om grote volumes gaat of om kleinere hoeveelheden, door onze werkwijze kunnen we snel schakelen en is er veel mogelijk. Onze biologische bladgewassen kunnen worden geleverd los per kg of in verpakkingen van 75 gram tot 250 gram. Hierbij is het mogelijk te leveren per soort of als een mooie mix van verschillende bladgewassen. Ook onze biologische radijs kunnen we desgewenst verpakt in zakje of schaaltje leveren.

Onze bladgewassen worden jaarrond geteeld in de eigen kas. Door het ritme van de seizoenen is het aanbod het grootst vanaf het vroege voorjaar tot het late najaar. In het geval de beschikbaarheid in de winter onvoldoende is, hebben wij de mogelijkheid om, in overleg, onze eigen producten aan te vullen met product van biologisch gecertificeerde collegatelers uit het buitenland. Zo kunt u ervan verzekerd zijn dat u ook in de winter kunt blijven verkopen.

Daarnaast kunnen wij u natuurlijk ook maatwerk aanbieden in de vorm van een teeltprogramma dat volledig aansluit op uw wensen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden neemt u dan contact met ons op.